Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
😎😎😎
Tänään juhlistimme meidän tuoretta laillistettua kiinteistönvälittäjää Janne Koivistoa viikkopalaverimme yhteydessä. Onnittelut Jannelle LKV pätevyydestä! 

Asuntoasioissa ota yhteys Janneen 
p. 041 513 6669 tai janne@asuntopalvelukarjalainen.com

Kommentoi Facebookissa

Onnea Janne!

Onnittelut

Onnea LKV Janne!

Hyvä Janne! 👏🏼

Loistava juttu. Hieno suoritus. Onnea🤗

View more comments

1 kuukausi sitten

Bo LKV Sami Nyman

Bo LKV Sami Nyman
BO!! Nyt vapautumassa todella upea kivitalo rauhalliselta ja halutulta asuinalueelta. Tyylikkään vaaleansävyinen koti, jossa pohjaratkaisukin on loistava. 1-tasoinen koti, jossa olohuone porrastuu hienosti muutamalla askelmalla. Laadukas keittiö yhdistyy todella tilavaan ja valoisaan olohuoneeseen. Olohuoneessa on juhlava huonekorkeus. 4 makuuhuonetta, hienot saunatilat ja toimiva kodinhoitohuone. Taloa kiertää Kotimainen, Lunawood Lunacomp komposiitti terassi jota on peräti n. 200 m². Kiinteistö on alueen ehkäpä hienoimmalla tontilla. Lähes kadun päässä ja peräti 1 625 m² vehreä tontti. Tontti on tällä hetkellä vuokralla, mutta tontti on lunastettavissa omaksi selkeästi alle markkinahinnan hintaan 120.000€.

Kiinteistön tekniikka on tämän päivän huippulaatua. Kiinteistö lämpiää edullisesti Ilmavesilämpöpumpulla, Nilan EC Poistoilmalämpöpumpulla, joka on jaettu kauttaaltaan miellyttävällä lattialämmityksellä. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Säilytystilaa on myös mukavasti ja pihaan mahtuu useampikin auto. Kiinteistössä on kuituvaraus.

Asuinalue on oikea lapsiperheen unelma. Pirkkalan keskustan palvelut n. 5 min ajomatkan päässä ja erittäin hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan. Alueella on myös päiväkodit, koulut ja lentokentällekään ei ole pitkästi. Tämä on sinulle, joka haluat laatua ja tyylikkyyttä asumiseen.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

2 kuukautta sitten

Bo LKV Sami Nyman

Bo LKV Sami Nyman
BO!! Nyt saatavilla Pirkkalan upein kerrostaloasunto. Ylimmän kerroksen mahtihuoneneisto henkeäsalpaavin Pyhäjärvinäkymin. Erittäin laadukas avokettiö, valoisa ja avara olohuone, jossa tunnelmallinen takka.3 makuuhuonetta kodinhoitohuone ja näyttävät saunatilat. Huoneistossa juhlava huonekorkeus, peräti 32,5m²parvi ja valtava kattoterassi, jossa ylellinen ulkoporeamme. Huoneistoon valittavissa erittäin laadukkaat materiaalit, kysy niistä lisätiedot.

Uuden Pirkkalan Soljan asuinalueen parhaimmalle paikalle, kulmatontille Pyhäjärven rantapenkalle rakennetaan premium kohde As Oy Pirkkalan Soljan Höyry.Kohteen rakentaminen alkaa arvioidusti 08/2019 ja kohde on muuttovalmis arviolta 08/2020.

Kohteen rakentaa Rakennusliike Tikirak Oy, joka on vuonna 1993 perustettu, pääasiassa Pirkanmaalla toimiva rakennusalan ammattilainen. Nyt myytävä kohde tullaan tekemään ennenkuulumattomalla laadukkuudella uniikille paikalle.

Pääjulkisivuksi muurataan paikalla arvokkaan ja ajattoman ilmeen antava tiiliverhous. Suojaisan sisäpihan puolella ilmettä luodaan kaksivärisellä rappauksella. Lämmitysmuotona on kaukolämpö, joka on jaettu vesikiertoisena lattialämmityksenä. Keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä on varustettu viilennyksellä, joka tuo kaivattua helpotusta hellejaksoihin.

Kohteen pintamateriaalien suunnittelusta vastaavat Suunnittelutoimisto Muotoa:n sisutusarkkitehdit.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!