Tero Naskali – RE/MAX Center – Tampere

"Toimin kiinteistönvälittäjänä RE/MAX Centerilla Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Olen itse asunut useissa erilaisissa asunnoissa kuten esim. rintamamiestalossa, kerrostaloyksiössä, -kaksiossa ja -neliössä ja nyt asutan perheeni kanssa toista omaan käyttöön rakennettua omakotitaloamme.

Monipuolinen kokemus rakentamisesta ja kiinteistönvälityksestä

Vuodesta 2010 lähtien olen perustajaurakoinut myös omakotitaloja ja pieniä asunto-osakeyhtiöitä ja tämän rakennusalan käytännön kokemuksen myötä tunnen erittäin hyvin kiinteistönvälitykseen läheisesti liittyvät tekniset asiat ja haasteet.

Tarjoan monipuolisen kokemukseni käyttöösi kaikessa asuntojen ja kiinteistöjen myyntiin, ostoon sekä markkinointiin liittyvissä asioissa. Otathan yhteyttä niin jutellaan lisää!"

Tero Naskali

Kiinteistönvälittäjä (LKV, DI, MBA)

Puh. 045 276 6559
tero.naskali@remax.fi

www.remax-center.fi


Lue minusta lisää myös kotisivuiltani osoitteessa: lkvteronaskali.fi


Hakusanat: Remax Kiinteistönvälitys Tampere, Tero Naskali, Kiinteistönvälittäjä Tero Naskali, laillistettu kiinteistönvälittäjä Tampere, kiinteistönvälitys Tampere, kiinteistönvälittäjä Tampere, asuntomyynti Tampere, asunnonvälitys Tampere, asuntovälitys Tampere,  Tampere kiinteistövälitys, kiinteistövälitys Tampere, Real Estate Agent Tampere


PMJ-Yhtiöt Oy · Sammonkatu 22-24 · 33540 · Tampere | 2379516-8


Suosittele Teroa! Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

Kategoria: Kiinteistönvälittäjät. Avainsana: , , , , , , .