Mikko Jaatinen – Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV – Tampere

Mikko Jaatinen

Asiakaslähtöisyys ja asiakasrajapinnassa toimiminen kuuluivat suurena osana koulutukseeni. Tärkeintä minulle kiinteistönvälityksessä ja vuokravälityksessä onkin saada aikaan lopputulos, joka tyydyttää niin ostajaa kuin myyjääkin. Asiakkaalle parhaan ratkaisun löytäminen on minulle intohimo.

Asunnon myynti tai ostaminen ei ikinä ole helppo päätös, joten siihen kannattaa ottaa mukaan luotettava ja asiantunteva välittäjä hoitamaan asioitanne. Luotettavuus, rehellisyys ja asioiden loppuun asti hoitaminen ovat arvojani, jotka sopivat kiinteistönvälitykseen erittäin hyvin. Olette sitten ostamassa tai myymässä Tampereen ja Pirkanmaan alueella, hoidan mielelläni asioitanne arviosta myynti-/ostohetkeen rennolla ja rehdillä otteella.

Vapaa-aikani kuluu Tampereella salibandyn ja kesäisin purjehduksen parissa.

Mikko Jaatinen
Myyntiedustaja, DI

Puh. 050 476 3919
mikko@asuntopalvelukarjalainen.com
Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy, LKVHakusanat: Mikko Jaatinen, Kiinteistönvälittäjä Marja Karjalainen, LKV Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy Tampere, Kiinteistönvälitys Tampere, Kiinteistönvälittäjä Tampere, asuntomyynti Tampere, asunnon välitys Tampere, asuntovälitys Tampere, LKV Tampere, laillistettu kiinteistönvälittäjä Tampere, kiinteistövälitys Tampere


LKV Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy, Keskisenkatu 10, 33710 Tampere


Suosittele Mikkoa! Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa.

Kategoria: Kiinteistönvälittäjät. Avainsana: , , , , , , .