Ville Virjo – Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV – Tampere

Ville Virjo

Myyntiedustaja

"Olen myynnin ja asiakaspalvelun pitkän linjan ammattilainen. Työhistoriassani löytyy esimerkiksi ravintolapäällikön, yksityisen kauppiaan ja franchising ketjun kenttäpäällikön tehtäviä.

Myyntityössä tärkeää on mielestäni kuunnella asiakasta ja sitä kautta tunnistaa hänen tarpeensa. Kun ihminen tulee kuulluksi, hänelle jää siitä hyvä fiilis. Tätä kautta rakentuu myös luottamus, jota tarvitaan isompien kauppojen synnyssä aina. Pidän neuvottelemisesta ja olen myös hyvä löytämään asiakkaalle ratkaisuja.

Työni ohella elämässäni tärkein osa on perheelläni, johon vaimoni lisäksi kuuluvat tyttäreni ja poikani. Olemme liikunnallinen perhe: vedän itse työn ohessa liikuntavuoroja veljeni yrityksen kautta, tyttäreni pelaa pesäpalloa Hämeenkyrössä tyttöjen superpesistä ja naisten ykköspesistä. Olen myös tuon tyttöjen superpesisjoukkueen joukkueenjohtajana tulevalla kaudella. Poikani pelaa talvisin jääkiekkoa ja kesäisin pesäpalloa.

Vapaa-aikani kuluukin suurilta osin mainitsemieni asioiden parissa pelikenttien äärellä. Välittäminen on itselleni intohimo, joka on kaupallista. Jos mietit itsellesi välittäjää, ota minut. Lupaan, että et pety!"

- Ville Virjo
Puh. 040 541 4242
ville@asuntopalvelukarjalainen.com
Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy, LKVHakusanat: Ville Virjo, Kiinteistönvälittäjä Marja Karjalainen, LKV Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy Tampere, Kiinteistönvälitys Tampere, Kiinteistönvälittäjä Tampere, asuntomyynti Tampere, asunnon välitys Tampere, asuntovälitys Tampere, LKV Tampere, laillistettu kiinteistönvälittäjä Tampere, kiinteistövälitys Tampere


LKV Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy, Keskisenkatu 10, 33710 Tampere


Suosittele Villeä! Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

Kategoria: Kiinteistönvälittäjät. Avainsana: , , , , , , .